Wimperextensions

Deze ‘one by one’ wimperextensions zijn een wereldwijde trend en zéér populair bij buitenlandse sterren en bekende Nederlanders.

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Ons doel is dan ook om het te doen lijken alsof het uw eigen natuurlijk lange, volle wimpers zijn. Ben je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien.

Het voordeel is ook dat de ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer  naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen.

Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar er toch goed uit wil zien. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van doomt. De behandeling duurt ongeveer anderhalf a 2 uur. De wimperextensions worden één voor één op uw natuurlijke wimpers aangebracht, dit geeft een natuurlijk effect. De lijm die wij hiervoor gebruiken is speciaal ontwikkeld voor wimperextensions en heeft een sterke bonding.

De Blink Eyelashes zijn zeer licht en dun waardoor ze uw eigen wimpers minimaal belasten. 

Afspraak maken

Stap 1/3
Selecteer een gewenste behandeling.
Meerdere behandelingen zijn mogelijk.Alle behandelingen ›

Uw behandeling(en):

Gewenste datum:

Uw afspraak wordt nog per e-mail bevestigd
 
37,50
50,00
0,00