Bye Bye Acne by Oolaboo

De 'Bye Bye Acne' behandeling van Oolaboo is speciaal samen gesteld voor een rokershuid, onzuivere of onrustige huid en natuurlijk de acne huid.

Bij deze behandeling gebruiken we de Oil Control lijn van Oolaboo. Deze lijn bevat o.a. Salmin en Sebustop. Deze ingrediënten verminderen het verspreiden van bacteriën van de acne, comedonen en ontstekingen. Bij deze behandeling besteden wij extra aandacht aan het verwijderen van onzuiverheden. Houdt u er daarom rekening mee dat uw huid na deze behandeling extra tijd nodig heeft om te herstellen. In de behandeling krijgt u i.p.v. een gewoon masker, een rubber pakking die zorgt dat alle poriën zeer diep worden gereinigd. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor de mannen huid of puberhuid!

45 minuten / € 55,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Bye Bye Acne by Oolaboo verloopt als volgt:

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.