Men O Men by Oolaboo

Speciaal voor mannen: omdat jullie er natuurlijk ook verzorgd uit willen zien! Bij deze behandeling maakt onze schoonheidsspecialiste gebruik van producten die speciaal geschikt zijn voor de mannenhuid. De producten laten de huid weer stralen en zorgen voor een gezonde uitrstraling.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
45 minuten / € 51,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Men O Men by Oolaboo verloopt als volgt:

De huid wordt gereinigd met de Oil control wash van Oolaboo. Deze wash bevat geen siliconen, dit zorgt ervoor dat de huid soepel blijft en niet uitdroogt. Dit is een dagelijks reiniging product en makkelijk in gebruik.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

Dode huidcellen worden verwijderd met de milde Oil control scrub. Na het scrubben voelt de huid zacht en kunnen andere producten beter door de huid worden opgenomen.

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talg ophopingen en comedonen (mee-eters) verwijderd.

Een gezichtsmasker voor uw huidtype wordt aangebracht en tijdens het inwerken van het masker worden de schouders gemasseerd.

Er wordt een passende dagverzorging aangebracht op uw huid en wij geven u advies voor een eventuele vervolg behandeling.