My First treatment by Natura Bissé

Een mooie start om huidveroudering tegen te gaan!

Natura Bissé legt de focus op huidverbetering en anti-ageing. Door de snelle en mooie werkstoffen stimuleren wij uw huid om aan het werk te gaan en ziet u direct resultaat. Naast een specifieke anti-ageing aanpak kunt u tijdens deze behandeling genieten van een ontspanningsmassage van nek en schouders. U kunt ervoor kiezen om uw behandeling te upgraden met een van onze korte behandelingen als epileren of verven van de wenkbrauwen. Wilt u een extra boost? Dan adviseren wij een bindweefselmassage bij te boeken.

 

45 minuten / € 49,95
Boek deze behandelingStel een vraag

De My First treatment by Natura Bissé verloopt als volgt:

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

Reiniging van de ogen en lippen, daarna het reinigen van het gezicht met de all-in-one cleanser. We sluiten de reiniging af met warme compressen en de C+C splash.

De C+C vitamin scrub verwijderd de dode cellen laag, verkleind poriën, hydrateert en zorgt voor een gezonde glans.

Voor de massage gebruiken wij de Spa massage cream van Natura Bissé. Deze wordt middels de Natura Bissé sculpting techniek in gemasseerd.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij u huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse.

We brengen het Diamond white serum aan met daar overheen de Diamond white oil-free brilliant sun protection spf 50 die de huid egaliseert en beschermd tegen de zon.