Natura Bissé Radiance Lifting Peel

De Radiance Lifting Peel is een peeling op basis van zeer krachtige en effectieve zuren. De peeling wordt ten zeerste aanbevolen voor een rijpe of beschadigde huid, waardoor zichtbaar minder rimpels ontstaan. Stopt de zichtbare tekenen van veroudering en bereik direct een liftend effect. Gaat photo aging (zonschade) en hyperpigmentatie tegen en vermindert de lengte en diepte van de rimpels.

Deze peeling heeft geen korrels en een PH-waarde 3.8, waardoor deze perfect toepasbaar is bij een gevoelige huid. De Radiance Lifting Peel is ondanks de huidverdunnende werking het gehele jaar toe te passen en heeft geen down time. Dit betekent geen rode gevoelige huid en geen schilfering.

Deze peeling is ook te boeken in kuurverband. U doet dan één behandeling per week gedurende 6 weken lang.

30 minuten / € 49,95
Boek deze behandelingStel een vraag

De Natura Bissé Radiance Lifting Peel verloopt als volgt:

Uw huid wordt op milde wijze gereinigd met de Diamond White Rich Luxury cleanse. Deze reiniging bevat drie fases waardoor de huid niet alleen optimaal gereinigd wordt, maar ook intensief wordt gehydrateerd en verzorgd.

Wij brengen de Radiance lifting peel fase 1 aan, dit product bevat alleen zuren. Tijdens de inwerkfase doen wij een korte drukpuntmassage.

Het Diamond white serum wordt aangebracht met daar overheen de Diamond white oil-free brilliant sun protection spf 50 die de huid egaliseert en beschermd tegen de zon.  

Uw huid wordt op milde wijze gereinigd met de Diamond White Rich Luxury cleanse. Deze reiniging bevat drie fases waardoor de huid niet alleen optimaal gereinigd wordt, maar ook intensief wordt gehydrateerd en verzorgt.