Nieuw: Wimperextensions van echte nerts haartjes!

Naast de bekende en vertrouwde synthetische wimperextensions, hebben wij nu ook wimperextensions gemaakt van Siberische nerts haartjes. Deze haartjes worden op diervriendelijke wijze verkregen door het zacht uitborstelen van de dieren. In de borstel blijven de haartjes achter welke vervolgens weer als wimperextensions worden ingezet. De haartjes worden met de hand verzameld, zijn hyperallergeen en er worden geen chemische middelen aan toegevoegd. Hierdoor behouden ze hun natuurlijke rijke uitstraling. Dit zorgt er wel voor dat de prijs van de nerts haartjes hoger ligt dan de synthetische wimperhaartjes.

De nerts wimperextensions worden op dezelfde manier aangebracht als de synthetische wimperextensions, one by one. Dit betekent dat er op ieder natuurlijk haartje individueel een wimperextension wordt aangebracht.

Wat is het verschil tussen nerts haartjes en synthetische haartjes?

Het verschil is dat de nerts haren zorgen voor een natuurlijkere look. De haartjes zijn zachter en minder dik. Waardoor ze minder snel irritaties veroorzaken aan de ogen en dus geschikt zijn voor mensen met gevoelige ogen. U moet er rekening mee houden dat de synthetische wimperextensions een vollere, mascara look geven dan de natuurlijke nerts haartjes.

Kennismakingskorting

Ter kennismaking ontvangt u nu tijdelijk 10% korting op een nieuwe set. Deze actie is geldig t/m 31 juli 2015.

Deel deze pagina: