Pamper Me by Quinty

Ter kennismaking met onze nieuwe collega Quinty, bieden wij de 'Pampe me' behandeling nu aan met een scherpe korting. Deze korting is alleen van toepassing bij 'Pamper Me by Quinty' behandelingen die worden uitgevoerd door Quinty en alleen gedurende de maand maart. Na deze periode geldt het reguliere tarief.  Maak dus snel uw afspraak! Quinty is een schoonheidsspecialiste met ervaring en heeft ontzettend veel passie voor haar vak. * Deze behandeling is ook het harsen van bijvoorbeeld de bovenlip of het verven van de wenkbrauwen zijn behandelingen die je bij deze behandeling kunt bijboeken. 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
60 minuten / € 72,50 nu  € 60,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Pamper Me by Quinty verloopt als volgt:

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken welke producten het beste aansluiten bij de huid. Verder wordt er een advies gegeven de huid in het vervolg het beste onderhouden kan worden.

Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuil wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Voor het verwijderen van de dode huidcellen en het openzetten van de poriën maken wij gebruik van Ageless Renewing Peeling , of van de Super Foodies All Over Gentle Scrub.

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.

Een ontspannen nek/schouder en gezicht massage. Een massage zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid zich sneller hersteld en afvalstoffen worden afgevoerd.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.