Pamper Me by Gaby

De Pamper Me by Oolaboo is onze meest geboekte behandeling. Ter kennismaking met onze nieuwe collega Gaby, bieden wij deze behandeling nu aan met een scherpe korting. Deze korting is alleen van toepassing bij 'Pamper Me' behandelingen die worden uitgevoerd door Gaby en gedurende de maand maart. Na deze periode geldt het reguliere tarief. Maak dus snel uw afspraak!

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
60 minuten / € 64,00 nu  € 50,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Pamper Me by Gaby verloopt als volgt:

Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuiligheid van buiten wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

Dit is een milde, doeltreffende en voedende peeling op basis van fruitenzymen (AHA) uit rietsuiker, suikerbiet, ananas en meloen. Verwijdert effectief de verhoornde cellen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Hij stimuleert een zichtbare vermindering van rimpels en een egale en gladde huid. 

 Tijdens het inwerken van het Ageless special vliesmasker wordt er een ontspanningsmassage van de nek en schouders gegeven. 

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.

60 minuten / € 64,00 nu  50,00
Boek deze behandelingStel een vraag