Skin Rebirth Treatment by Oolaboo

Heeft uw huid een echte oppepper nodig, dan is de Skin Rebirth behandeling ideaal om uw huid weer te laten stralen. Deze behandeling helpt bij het herstellen van vocht, het exfoliëren van dode huidcellen, het verhogen van de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Daarnaast heeft het een zeer doeltreffende werking tegen onzuiverheden & hormonale hyperpigmentatie. 

Na deze behandeling adviseren wij voor een optimaal resultaat de Skin Rebirth producten voor thuis  te gebruiken. U krijgt na het boeken van deze behandeling standaard 10% korting op alle producten van de Skin Rebirth lijn. 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
90 minuten / € 92,50
Boek deze behandelingStel een vraag

De Skin Rebirth Treatment by Oolaboo verloopt als volgt:

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

De Skin rebirth exfoliating AHA cleanser is de eerste stap in het skin rebirth concentrated 4 fase programma, een multi-active cleanser, speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan. 

Bij de intense deep cleansing wordt er gebruik gemaakt van twee producten, de mirco acid derma peel 01 en de mirco derma peel 02. Met de mirco derma peel 01 wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd, waardoor tevens oneffenheden worden verwijderd. Fijne rimpeltjes, acne of littekens worden hierdoor minder zichtbaar. De mirco derma peel 02 vermindert huidveroudering en schade aan het collageen, veroorzaakt door zonlicht en milieu-invloeden. Verbeterd de algehele natuurlijke weerstand van de huid. 

Dit is een bindweefsel massage van het gezicht die wordt gedaan met speciale Guasha stenen. Een bindweefsel massage stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Het is een mooie manuele massage, die de conditie van de huid verbetert. 

Om de huid weer te kalmeren en extra te voeden wordt het matcha thee masker aangebracht van de super foodies lijn. Matcha bevat een hoge dosis antioxidanten die er voor zorgen dat de huid zich sneller hersteld en de weerstand van de huid word verbeterd.

De dag of nacht crème wordt aangebracht, met daarover heen de skin rebirth resurfaces (crème met spf).