Skin Rebirth Treatment

Heeft uw huid een echte oppepper nodig, dan is de Skin Rebirth behandeling ideaal om uw huid weer te laten stralen. Deze behandeling helpt bij het herstellen van vocht, het exfoliëren van dode huidcellen, het verhogen van de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Daarnaast heeft het een zeer doeltreffende werking tegen onzuiverheden & hormonale hyperpigmentatie. 

Na deze behandeling adviseren wij voor een optimaal resultaat de Skin Rebirth producten voor thuis  te gebruiken. U krijgt na het boeken van deze behandeling standaard 10% korting op alle producten van de Skin Rebirth lijn. 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
90 minuten / € 89,95
Boek deze behandelingStel een vraag

De Skin Rebirth Treatment verloopt als volgt:

Het handwas ritueel van Oolaboo is geïnspireerd op het reinigingsritueel van de handen bij oude boeddhistische tempels en theetuinen. Het reinigingsritueel van de handen kent vele tradities. Meestal giet je water op je eigen handen voor reiniging, verkoeling of ontspanning, maar het reinigen kan ook gedaan worden iemand anders als een teken van liefde of vriendschap. Het Oolaboo appetizing aromatic ceremony is een ritueel van oud en nieuw, het zuiveren van de handen scheidt ons van alles wat ervoor kwam en bereidt ons voor op wat komen gaat.

De Skin rebirth exfoliating AHA cleanser is de eerste stap in het skin rebirth concentrated 4 fase programma, een multi-active cleanser, speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan. 

Bij de intense deep cleansing wordt er gebruik gemaakt van twee producten, de mirco acid derma peel 01 en de mirco derma peel 02. Met de mirco derma peel 01 wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd, waardoor tevens oneffenheden worden verwijderd. Fijne rimpeltjes, acne of littekens worden hierdoor minder zichtbaar. De mirco derma peel 02 vermindert huidveroudering en schade aan het collageen, veroorzaakt door zonlicht en milieu-invloeden. Verbeterd de algehele natuurlijke weerstand van de huid. 

Dit is een bindweefsel massage van het gezicht die wordt gedaan met speciale Guasha stenen. Een bindweefsel massage stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Het is een mooie manuele massage, die de conditie van de huid verbetert. 

Om de huid weer te kalmeren en extra te voeden wordt het matcha thee masker aangebracht van de super foodies lijn. Matcha bevat een hoge dosis antioxidanten die er voor zorgen dat de huid zich sneller hersteld en de weerstand van de huid word verbeterd.

De dag of nacht crème wordt aangebracht, met daarover heen de skin rebirth resurfaces (crème met spf).