Super Foodies Treatment by Oolaboo

Super foods, we kennen ze allemaal en weten dat ze super gezond zijn! Bij Oolaboo geloven ze er heilig in dat je niets op je huid of in je haar smeert dat je niet zou kunnen opeten, vandaar dat zij op deze trend inhaken met de Oolaboo Super Foodies producten en de Super Foodies Treatment.

De Super Foodies producten zijn gebaseerd op het superfood Matcha: de meest verfijnde, oudste en zeldzaamste theesoort uit Japan. De gezondheidsvoordelen van deze kalmerende groene thee zijn ongekend. Zo is het 50 x rijker aan antioxidanten dan broccoli. Voor je dagelijkse portie heb je niet meer dan 1 à 2 kopjes per dag nodig (gelijk aan 10-20 koppen reguliere groene thee).

Matcha zorgt voor een gezonde stofwisseling van het lichaam, gaat vrije radicalen (die in je lichaam komen door stress, luchtverontreiniging en roken) tegen, helpt met het opbouwen van eiwitten en spierweefsel en geeft een opgewekt gevoel.

Wil je gezond, fit en met een prachthuid het leven door? Drink elke dag een of twee kopjes Matcha thee. Je krijgt een prachthuid, een gezond metabolisme en een fantastisch humeur.

Een heerlijk, ontspannen en unieke gezichtsbehandeling, gebaseerd op de Japanse thee ceremonie. Laat u 45 minuten meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. Uw huid wordt overspoeld met heerlijk ruikende producten met voedende en hydraterende ingrediënten. Deze behandeling is special samengesteld voor een ultiem ontspanningsmoment. Er worden daarom bij deze behandeling geen onzuiverheden verwijderd, dit kunt een wel bijboeken. 

Leuk om te weten over de Matcha thee, 1 gram Matcha thee bevat: 6x meer antioxidanten dan Goji-bes, 7x meer dan donkere chocolade, 15x meer dan granaatappel, 17x meer dan bosbessen, 26x meer dan acai-bessen en 50x meer dan brocolli.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
60 minuten / € 72,50
Boek deze behandelingStel een vraag

De Super Foodies Treatment by Oolaboo verloopt als volgt:

Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuiligheid van buiten wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

De Super Foodies All Over Gentle Scrub is een zachte scrub voor alle huidcondities, speciaal aanbevolen voor gevoelige huidcondities. Fijne 'korreltjes' van roze zandstranden uit Tikuhau, samen met vanille bonen en macadamia noten, verwijderen zacht de verhoornde huidcellen, waardoor een betere absorptie van hydraterende behandelingen onstaat.

Een zachte reiniging met de calm cleansing face oil voor een droge en gevoelige huid. Het product bevat onder andere Jojoba olie , dit heeft een volledige opname in de huid en werkt zeer voedend. Ook bevat dit de Matcha thee, wat boordevol antioxidanten zit. Ofwel, het ruimt alle schadelijke stofjes op in ons lijf.

Een vol masker met honingboom extracten. Dit activeert de huid zijn afweermechanisme tegen stress. Hierdoor verminder je sterk de gevoeligheid van de huid. Het masker wordt gemixt met de Matcha thee dit zorgt ervoor dat de huid extra voeding en vitamines krijgt.

We sluiten de behandeling af met een kopje Matcha thee. Deze thee is de koning onder de groene thee soorten uit Japan. De gezondheidsvoordelen van Matcha overtreffen vele malen die van normale groene thee omdat je niet slechts het aftreksel drinkt, maar het hele blad met alle nutriënten.