Ageless Treatment by Oolaboo

Wilt u de fijne lijntjes en de hydratatie in uw huid aanpakken, dan is de Ageless treatment een goede keuze. De Ageless treatment is speciaal gericht op anti-agening. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de volle intensieve producten van de Ageless lijn en het Ageless special vliesmasker van Oolaboo. Deze producten hebben een snelle werking op het collageen en het herstel van de huid. 

75 minuten / € 83,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Ageless Treatment by Oolaboo verloopt als volgt:

Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuiligheid van buiten wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

Dit is een milde, doeltreffende en voedende peeling op basis van fruitenzymen (AHA) uit rietsuiker, suikerbiet, ananas en meloen. Verwijdert effectief de verhoornde cellen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Hij stimuleert een zichtbare vermindering van rimpels en een egale en gladde huid. 

Essential cocktail 100% natural & nutritional renewing oil blend is een natuurlijke samenstelling op basis van de hoogste graad van pure essentiële oliën met verzorgende, vernieuwende en verzachtende eigenschappen voor de rijpere huid. De specifiek geselecteerde essentiële oliën zijn rijk aan vitaminen. Stimuleert de aanmaak van collageen, vervaagt rimpels en voedt de huid intensief waardoor deze er jonger en vitaler uitziet. Vermindert huidveroudering.

Cupping heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Het Ageless vliesmasker uit een zijdeachtige stof voor de droge, gespannen en rijpere huid. Bevat o.a. hoog geconcentreerd hyaluronzuur, collageen en aloë-vera. Het samenspel van deze hoogwaardige ingrediënten is een echte ‘booster’ voor de huid. Het masker verhoogt het vochtbindend vermogen van de huid, waardoor deze steviger aanvoelt en maakt de huid glad en soepel. 

 Tijdens het inwerken van het Ageless special vliesmasker wordt er een ontspanningsmassage van de nek en schouders gegeven. 

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.