My First Treatment

Bent u voor het eerst bij ons in de schoonheidssalon? Dan hebben wij speciaal voor u My First Treatment. Dit is een behandeling van 45 minuten waarbij u kennis maakt met ons en onze producten van Oolaboo of Natura Bissé. Er wordt een uitgebreide huidanalyse gedaan zodat wij u goed kunnen adviseren. 

Wilt u een extra boost? Dan adviseren wij een bindweefselmassage bij te boeken.

 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
45 minuten / € 65,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De My First Treatment verloopt als volgt:

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken welk merk en producten het beste aansluiten bij de huid. Wij werken met Oolaboo of Natura Bissé tijdens de My First Treatment. Verder wordt er een advies gegeven hoe de huid in het vervolg het beste onderhouden kan worden.

De drukpuntmassage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Wij gebruiken voor de reiniging Oolaboo Wipe Off  3 in 1 Daily Nutrition Cleansing Nectar, of de Natura Bissé Facial Cleansing Cream/Gel + AHA om make-up van de huid en vuil uit de poriën verwijderen.

Voor het verwijderen van de dode huidcellen en het open zetten van de poriën maken wij gebruik Oolaboo Ageless Renewing Peeling, Oolaboo Super Foodies All Over Gentle Scrub of de Natura Bissé Glyco Peeling (Plus). 

Bij de dieptereiniging worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.

Door de gezichtsmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor hersteld de huid sneller en worden huidproducten beter door de huid opgenomen.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij uw huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid.