My First Treatment by Oolaboo

Bent u voor het eerst bij ons in de schoonheidssalon? Dan hebben wij speciaal voor u My First Treatment by Oolaboo. Dit is een behandeling van 45 minuten waarbij u een complete gezichtsreiniging ondergaat, u maakt kennis met onze producten en er wordt een uitgebreide huidanalyse gedaan zodat wij u goed kunnen adviseren.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
45 minuten / € 47,50
Boek deze behandelingStel een vraag

De My First Treatment by Oolaboo verloopt als volgt:

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. Naar aanleiding van de analyse kunnen wij u de keuze geven uit onze twee product soorten, Oolaboo of Natura Bissé (€7,00 extra).

Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuiligheid van buiten wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Een peeling reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen. Het zorgt ervoor dat de huid beter doorbloed wordt en de huid er gezonder uit ziet. Een peeling is geschikt voor alle huidtypen. 

Door de gezichtsmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden huidproducten beter door de huid opgenomen. Doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd, hersteld de huid sneller.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij u huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse. 

Regelmatig je handen (laten) masseren is niet alleen lekker en ontspannend, maar het zorgt ook voor een goede doorbloeding van de huid en het maakt je hand spieren soepeler. Wij gebruiken voor de handmassage de my temple heavenly organic massage oil, een heerlijk ruikende olie op basis van jojoba, abrikozenpit en buriti-olie.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.