BB Glow Treatment

De BB Glow Treatment is een van de nieuwste anti-ageing en huidverzorgingstechniek op de beautymarkt. Deze nu al zeer populaire behandeling zorgt voor onmiddellijke resultaten. Het heeft een snel genezingsproces en zero-downtime. Doordat er zero-downtime is na deze behandeling hoeft u niet bang te zijn voor vervelling en een rode/geïrriteerde huid.

De BB glow treatment is gebaseerd op MTS (microneedle Therapy System). Deze semi-permanente techniek kan met 2-3 sessies de huid tot wel 5 maanden stralender en egaler maken. Het is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van sproeten, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes, hyperpigmentatie, huidverkleuringen (door acne), roodheden, grove poriën en ouderdomsvlekken. Daarnaast zal de huidconditie zeer snel verbeteren.

Wij adviseren na deze behandeling 1.5 weken niet te zonnen. Dit heeft te maken met eventuele kans op hyperpigmentatie omdat er gewerkt wordt in de hoornlaag.

BB Glow resultaten:

  • Onmiddellijke hydratatie van de huid, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt
  • Geleidelijke egalisatie van de huid
  • Neutraliseert vrije radicalen
  • Vermindert het melanine gehalte in de huid voor en na UV-blootstelling
  • Gelijkmatige en stralende teint
  • Vermindert huidverkleuring
  • Verbetert het uiterlijk van poriën
  • Vult de huid op, wat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes
  • Geeft de huid direct mooie glow
60 minuten / € 124,95
Boek deze behandelingStel een vraag

De BB Glow Treatment verloopt als volgt:

Wij doen een korte huidanalyse en bespreken de contra-indicaties. Daarna bepalen wij de kleur van het BB-serum.

Uw huid wordt gereinigd met een van onze reinigingsproducten.

Om de huid voor te bereiden op het BB glow serum brengen wij een peeling aan op zuurbasis. Zo wordt de huid open gezet en kunnen de producten beter worden opgenomen door de huid.

Eerst wordt het BB Glow serum aangebracht door middel van een dermapen. In dit serum zit geen kleur, maar geeft de huid een enorme boost en zorgt zo voor een beter resultaat van de BB Glow Treatment. Dit is overigens geheel pijnloos.

Het tweede serum wordt aangebracht, dit is het BB glow serum met kleur. Ook dit serum wordt aangebracht met de dermapen. Dit is overigens ook geheel pijnloos.

We brengen een intensief vliesmasker aan die de huid verzorgt en het resultaat van de BB Glow versterkt. U bent na het masker klaar met de BB Glow Treatment en kunt genieten van uw stralende huid! U ontvangt van ons na de behandeling nog een kort overzicht met de nazorg van uw huid voor thuis.