Welkom bij de Beauty salon Den Haag

Welkom op de website van By Lauren Beauty salon, de schoonheidssalon Den Haag. Ik ben schoonheidsspecialiste in de beauty salon van Den Haag. Mijn beauty salon ligt aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 17 te Den Haag. In mijn beauty salon houd ik mij voornamelijk bezig met schoonheidsbehandelingen. Naast schoonheidsbehandelingen kunt u ook terecht voor bruidsmake-up, ontharen en wimperextensions. Als schoonheidsspecialiste versta ik mijn vak. In mijn schoonheidssalon werk ik rustig en geconsentreerd. Door mijn werkmethode kunt u rustig ontspannen en heerlijk genieten van de schoonheidsbehandeling.

Gezichtsbehandeling bij de beauty salon Den Haag

Bij beauty salon By Lauren te Den Haag heeft u geruime keuzen uit schoonheidsbehandelingen. Iedere huid is anders en vereist een andere aanpak. Door gevarieerde huidtypen is het van belang om een gerichte gezichtsbehandeling toe te passen voor optimaal resultaat. In mijn beauty salon geef ik u graag advies over de juiste gezichtsbehandeling voor uw huid. In mijn beauty salon te Den Haag zijn de volgende schoonheidsbehandelingen beschikbaar:

  • Bio Peeling
  • Bio Lifting
  • Hi I'm Oolaboo
  • Pamper Me by Oolaboo
  • Bye Bye Acne by Oolaboo
  • The Truffle Special by Oolaboo

Meer informatie over gezichtsbehandelingen

Ontharen bij de beautysalon Den Haag

Beauty salon By Lauren te Den Haag biedt naast haar uitgebreide aanbod schoonheidsbehanlingen ook behandelingen voor ontharen. In mijn schoonheidssalon wordt geen definitief haar verwijderd. Haar wordt verwijderd door middel van harsen. Bekijk alle behandelingen voor ontharen

Afspraak maken beauty salon Den Haag 

Wilt u een afspraak maken in onze beauty salon te Den Haag? Selecteer dan uw gewenste behandeling(en).

Deel deze pagina: