Bio-Lifting

De Neoderma Bio Lifting behandeling is een revolutionaire behandeling, speciaal ontwikkeld om het zuurstof gehalte in de huid te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

De Neoderma Bio Lifting is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon. Dit ingrediënt trekt zuurstof aan in de huid waardoor rimpels verminderen, de algehele structuur van de huid verzacht en het opname vermogen van de huid verhoogt. Hierdoor worden andere producten die daarna op de huid worden aanbrengt beter opgenomen.

60 minuten / € 72,50
Boek deze behandelingStel een vraag

De Bio-Lifting verloopt als volgt:

Reinigen van het gezicht doen wij met een Cleasing milk en een Tonic lotion, dit zijn de basis producten voor het dagelijks reinigen van de huid. Make-up, dagcreme en vuiligheid van buiten wordt hiermee verwijdert.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

Uw wenkbrauwen worden bijgewerkt, dit kan door middel van een pincet of hars. U wordt geadviseerd over de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht, om zo het mooiste resultaat te krijgen.

De Super Foodies All Over Gentle Scrub is een zachte scrub voor alle huidcondities, speciaal aanbevolen voor gevoelige huidcondities. Fijne 'korreltjes' van roze zandstranden uit Tikuhau, samen met vanille bonen en macadamia noten, verwijderen zacht de verhoornde huidcellen, waardoor een betere absorptie van hydraterende behandelingen onstaat.

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talg ophopingen en comedonen (mee-eters) verwijderd.

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het Bio-lifting masker wordt aangebracht op uw huid en hals.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.