Buccal lifting massage

Een strak en rimpelvrij gezicht staat of valt met goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit, de huid wordt slapper en er ontstaan rimpels. Een bindweefselmassage van je gezicht kan zorgen voor een flinke boost!

De Buccal lifting massage zorgt namelijk voor een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen (stevigheid), elastine (tegen verslapping) en de afvoer van afvalstoffen. Dit kan de huidkwaliteit verbeteren en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Het is een intensieve en diepe massage van het gezicht, waarbij een speciale kneed-rol en trektechniek wordt toegepast. De behandeling is gericht op het zelfherstellend vermogen van de huid en vindt plaats in de dieper gelegen lagen; de bindweefsellaag. Je huid moet dus zelf aan de slag! Ook is de huid door de Buccal lifting massage beter in staat om voedingsstoffen uit een serum of hydraterende crème op te nemen. Naast het effect op de huid en het weefsel, ontspant deze massage ook de kaakspieren. Mocht jij dus ’s nachts vaak tandenknarsen, dan is deze massage ideaal!

Waar het gezicht normaal gesproken vanaf de ‘buitenkant’ wordt gemasseerd, wordt bij een Buccal lifting massage juist de massage gedeeltelijk uitgevoerd aan de binnenkant van de mond. De specialist die de massage geeft, trekt handschoenen aan gaat de wangen van binnenuit masseren. Dit maakt de behandeling niet heel comfortabel, maar geeft wel direct zichtbaar resultaat. Dit is waarom deze manier van masseren ontzettend populair is onder BN'ers.

Het resultaat: een strakkere huid, ontspannen gezichtsspieren en een natuurlijke glow! Om een goed resultaat te behalen, adviseren we een kuur.

Een kuur bestaat uit:

6 keer (éénmaal per week)

9 keer (éénmaal per week)

12 keer (éénmaal per week)

Na een kuur adviseren we de Buccalmassage eens in de 4 á 8 weken te herhalen.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •