Detox Face & Body

Een combinatie behandeling voor lichaam en gezicht voor een totaalverwenning van jezelf! De Detox face & body behandeling is een behandeling voor de rug en het gezicht waarbij de Matcha producten worden gebruikt. Deze producten zorgen voor een reinigende en ontspannende werking en verhogen de weerstand van de huid. 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
90 minuten / € 86,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Detox Face & Body verloopt als volgt:

De rug wordt gereinigd met de My temple body wash, een biologische romige wash die de huid voedt en reinigd tegelijk. 

 De rug wordt gescrubt met de super foodies face and body scrub om dode huidcellen te verwijderen en de huid voor te bereiden op de diepte reiniging.

De matcha rugpakking wordt aangebracht, deze pakking zorgt voor een detox effect waarbij alle afval stoffen worden afgevoerd en heeft een kalmerende werking. 

Tijdens het inwerken van de Matcha rugpakking zullen we verder gaan met het behandelen van uw gezicht. Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuiligheid van buiten wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

De Super Foodies all over gentle scrub is een zachte scrub voor alle huidcondities, speciaal aanbevolen voor gevoelige huidcondities. Fijne 'korreltjes' van roze zandstranden uit Tikuhau, samen met vanille bonen en macadamia noten, verwijderen zacht de verhoornde huidcellen, waardoor een betere absorptie van hydraterende behandelingen onstaat. 

Een zachte reiniging met de calm cleansing face oil voor een droge en gevoelige huid. Het product bevat onder andere Jojoba olie , dit heeft een volledige opname in de huid en werkt zeer voedend. Ook bevat dit de Matcha thee, wat boordevol antioxidanten zit. Ofwel, het ruimt alle schadelijke stofjes op in ons lijf.

Een vol masker met honingboom extracten. Dit activeert de huid zijn afweermechanisme tegen stress. Hierdoor verminder je sterk de gevoeligheid van de huid. Het masker wordt gemixt met de Matcha thee dit zorgt ervoor dat de huid extra voeding en vitamines krijgt.

We sluiten de behandeling af met een kopje Matcha thee. Deze thee is de koning onder de groene thee soorten uit Japan. De gezondheidsvoordelen van Matcha overtreffen vele malen die van normale groene thee omdat je niet slechts het aftreksel drinkt, maar het hele blad met alle nutriënten.