Hi I’m Oolaboo

Een korte en effectieve behandeling van 45 minuten. Ideaal om kennis te maken met onze producten of als een korte oppepper voor de huid. 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
45 minuten / € 46,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Hi I’m Oolaboo verloopt als volgt:

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken welke producten het beste aansluiten bij de huid. Verder wordt er een advies gegeven de huid in het vervolg het beste onderhouden kan worden.

Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuil wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

De Super Foodies All Over Gentle Scrub is een zachte scrub voor alle huidcondities, speciaal aanbevolen voor gevoelige huidcondities. Fijne 'korreltjes' van roze zandstranden uit Tikuhau, samen met vanille bonen en macadamia noten, verwijderen zacht de verhoornde huidcellen, waardoor een betere absorptie van hydraterende behandelingen onstaat.

Mocht u er last hebben van onzuiverheden, zullen wij deze in dit deel van de behandeling verwijderen. Is dit niet het geval, dan kunt u kiezen voor een korte gezichtsbehandeling in plaats van het verwijderen van de onzuiverheden. 

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij u huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse. 

Er wordt een passende dagverzorging aangebracht op uw huid en wij geven u advies voor een eventuele vervolg behandeling.