Oolaboo

Oolaboo is een beautymerk van Nederlandse bodem. Zij geloven niet alleen in schoonheid aan de buitenkant, echte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan onze binnenkant. Daarom moet alles wat we in en op ons lichaam gebruiken voedzaam en veilig zijn. Wat niet veilig genoeg is voor onze mond, gebruiken wij ook niet voor onze huid. Dit is het belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van ieder Oolaboo product, met als resultaat een stralende en gezonde huid! 

De producten van Oolaboo bevatten geen parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten (chemische stoffen). Wat ook leuk is om te weten is, dat alle potten en flacons van Oolaboo gemaakt zijn van verantwoord kunststof  (PP en PTEG) of glas. PP en PTEG zijn verantwoord omdat dit gecertificeerd is als milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar is in negen maanden tot vijf jaar.

De huidverbeteringssproducten  van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen, dus alle huidverbeteringsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Veel van de geselecteerde actieve ingrediënten in onze huidverbetering komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is.

Deel deze pagina: