Micro-Needling Dermapen 4

Een nieuwe behandeling op het gebied van huidverbetering! Micro-Needling helpt tegen fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping, maar ook tegen acne, grove porien, zonschade, littekens, rosacea, hyperpigmentatie, een gevoelige huid en bij algehele huidverbetering. 

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie. 

De Dermapen heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop is de activatie van het natuurlijke wondgenezingsproces. Deze behandeling kan ook heel mooi toegepast worden op een huid met Rosacea!

Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd. De behandeling wordt veelal toegepast om algehele huidverbetering te realiseren.

Wil je voor ultiem resultaat gaan, boek dan onze collageen lamp bij deze behandeling! 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
45 minuten / € 139,95
Boek deze behandelingStel een vraag

De Micro-Needling Dermapen 4 verloopt als volgt:

Niet eerder voor een behandeling geweest? Dan doen wij eerst een intake en een huidanalyse. Bij het boeken van een Dermapen behandeling ontvangt u een voorzorg mail met daarin uitleg over uw behandeling en producten.

De huid wordt gereinigd met de producten van Dermaceuticals. Dit product merk sluit volledig aan bij de behandeling en zal het resultaat versterken.

Na het reinigen brengen we een exfoliant aan om de huid voor te bereiden op de Dermapen en de dode huidcellen te verwijderen.

Indien nodig wordt er een CBD elixer ingemasseerd voor een minder gevoelige huid. Na het inmasseren desinfecteren wij de huid met de CLINI PREP.

Op basis van de eerder uitgevoerde huidanalyse worden de serums voor in in needlen samengesteld. We starten hierna met het needlen. Dit zal max. 5 minuten duren.

We sluiten na het needlen af met een speciaal sheet masker. De huid sluit zich weer en de ingrediënten worden de komende minuten opgenomen uit het masker. We sluiten de behandeling af met de huidverzorging van Dermaceuticals en uiteraard leggen wij de nazorg aan u uit en bespreken we het inboeken van een kuur.