Morning Dew Hydra-Active Treatment

Een behandeling waarin optimale ontspanning en een verbeterde huidconditie voorop staan. In deze behandeling focussen we op anti-ageing, het verbeteren van een droge (eczeem) gevoelige huid en het verstevigen van de huid door middel van bindweefselmassage technieken. De huid wordt sterker, droogtelijntjes zijn minder zichtbaar en de huid voelt zacht en gevoed aan.

60 minuten / € 85,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Morning Dew Hydra-Active Treatment verloopt als volgt:

We bepalen hierbij het huidtype en gebruiken zo de juiste producten die bij de huid passen tijdens de behandeling. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van de huid.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

De huid wordt gereinigd met een reinigingsproduct passend bij het type huid.

Een peeling op fruitzuur basis wordt aangebracht om huid herstel te versnellen en de poriën te openen. Producten kunnen hierdoor beter worden opgenomen en bij een diepte reiniging komen onzuiverheden sneller los. Ook werkt deze peeling op huidveroudering en pigmentvlekken. 

Er wordt een korte dieptereiniging uitgevoerd. Verstopte poriën en gerstekorrels worden hierbij verwijdert.

Tijdens de massage gaan we voor maximale ontspanning en versteviging van de huid, dankzij massage met bindweefsel technieken. Ook de gemstone rollers worden bij deze massage ingezet voor het extra stimuleren en verstevigen van de huid.

Na de massage wordt er een anti-ageing vliesmasker aangebracht. Een herstellend en hydraterend fleece masker voor het gezicht, rijk aan hyaluronzuur en aloë vera die de huid verstevigen en kalmeren.

Tijdens het inwerken van het masker voeren wij een korte hand en armmassage uit voor extra ontspanning.

De behandeling sluiten we af met de dag en oogverzorging van de Morning Dew lijn en professioneel huidadvies. De Morning Dew oogverzorging zal doormiddel van een korte massage worden aangebracht. De producten van de Morning Dew bestaan uit een intensief en verzorgend serum en een dag/nacht creme.