Natura Bissé Diamond Cocoon Experience

Een echte ‘detox’ behandeling! Deze intensieve huidbehandeling geeft een liftende effect en
verfrissende boost aan de huid én de geest. In 60 minuten wordt de huid ontdaan van de
negatieve impact van luchtvervuiling en stress, die zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.
Zeer effectief toegepaste massage technieken leveren een spectaculair resultaat: de huid is
gladder, stralender en helderder en de geest meer uitgerust. De Diamond Cocoon
Experience brengt de huideigen flora in evenwicht, bevrijdt de huid van gifstoffen, geeft een
shot zuurstof, versterkt en hydrateert de huid, vermindert tekenen van veroudering en laat je
stralen: een verademing voor de huid!

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
75 minuten / € 125,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Natura Bissé Diamond Cocoon Experience verloopt als volgt:

Drukpuntmassage van het gezicht en lichaam voor ontspanning. Een drukpunt massage is een korte massage waarbij er op bepaalde punten in het gezicht, schouders, armen, benen en voeten wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op het type huid. Door een huidanalyse kunnen wij adviseren op het gebied van producten, het reinigen en verbeteren van de huid.

De huid wordt gereinigd met de Diamond Cocoon Enzyme cleanser. Deze cleanser reinigt, activeert en absorbeert gifstoffen uit de huid.

De Diamond Cocoon Hydrating Essence wordt ingemasseerd, deze versterkt de barrièrefunctie van de huid, dankzij de prebiotica.  

De twee fase Radiance Lifting peeling wordt aangebracht. Deze peeling pakt photo ageing aan, dit is huidveroudering door de zon, blauw licht (computer, telefoon) en milieuvervuiling. Een snelle boost, die de huid lift en zijn gezonde glans terug geeft. 

Hierbij worden ontstekingen, talgophopingen en comedonen (mee-eters) verwijderd. Ook checken wij de huid voor gerstekorrels. 

Het Cocoon Concentrate ampul wordt aangebracht. Dit ampul dit boordevol prebiotica,mineralen, vitamines, antioxidanten en stimuleert jong collageen. Het zal de huid hydratatie geven, fijne lijntjes verminderen en een natuurlijke glow stimuleren. 

De massage wordt gedaan met het Cocoon Balm masker. Dit masker werkt tegen ontstekingen, roodheid en het hydrateert de huid. Het tweede gedeelte van de massage wordt gedaan met Jade stenen. Welke helpen bij het genezen van de huid en helpen bij het afvoeren van afvalstoffen. Ook zullen er een aantal bindweefsel technieken gebruikt worden tijdens deze massage. Het masseren van bindweefsel stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en pakt de diepere lijnen aan in het gezicht. Tijdens deze massage nemen wij ook de handen en de armen mee voor extra ontspanning. 

De behandeling wordt afgesloten met de Diamond Cocoon Hydrating Essence en extra Balm masker. We brengen de Cocoon Sheer cream met spf 30 en Cocoon Sheer eye aan als anti-aging dagverzorging. De Cocoon Ultimate Shield wordt als laatste aangebracht. Deze mist beschermd de huid tegen milieuvervuiling en blauw licht.