Natura Bissé Oxygen Treatment

Zuurstof. Essentieel en onmisbaar. Ook voor uw huid! De huid is het grootste orgaan van uw lichaam en heeft zuurstof heel hard nodig om in goede conditie te blijven. Vanuit die gedachte is de Oxygen behandeling van Natura Bissé ontwikkeld. Een behandeling geschikt voor ieder huidtype, in het bijzonder de acne- en de gepigmenteerde huid.

Door constante blootstelling aan vervuiling, UV-straling, make-up en vrije radicalen, wordt de opname van zuurstof door de huid belemmerd. Hierdoor verliest de huid haar glans en krijgt het een futloze uitstraling. Wanneer we onze huid voorzien van extra zuurstof, wordt deze opgenomen door de huidcellen waardoor de cel activiteit wordt gestimuleerd en de huid op een optimaal niveau gaat functioneren.  Acne wordt veroorzaakt door een bacterie die niet graag leeft in een zuurstofrijke omgeving. Door het gebruik van de Oxygen lijn wordt deze bacterie bestreden. Het actieve ingrediënt Hydrogeen Peroxide heeft een blekende werking op de huid, waardoor een gepigmenteerde huid vervaagd. Het resultaat is meteen voel en zichtbaar. Deze behandeling is heerlijk fris, verkoelend en effectief voor je huid! 

De Natura Bissé Oxygen Treatment verloopt als volgt:

Tijdens het ritueel voeren wij een drukpuntmassage uit op het hele lichaam. Dit zorgt voor totale ontspanning.

Reiniging van de ogen en lippen, daarna wordt het gelaat gereinigd met de all-in-one cleanser AHA crème.

We sluiten de reiniging af met warme kompressen en de Stebilizing Toner.

Met de Glycopeel plus ex foliëren wij de huid zonder deze te beschadigen. De glycolpeeling zorgt voor een betere opname van producten, verheldert de huid, geeft de huid zijn glans terug en werkt op pigmentvlekken.

Om de huid zichtbaar sneller te laten verbeteren gebruiken wij in deze behandeling een ampul. Dit product zal aangepast worden aan uw huidtype.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Voor de massage gebruiken wij de Spa massage cream van Natura Bissé, deze wordt doormiddel van de Natura Bissé sculpting techniek in gemasseerd.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij u huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse.

Regelmatig je handen (laten) masseren is niet alleen lekker en ontspannend, maar het zorgt ook voor een goede doorbloeding van de huid en het maakt je hand spieren soepeler.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.