Natura Bissé Peeling

Natura Bissé heeft 2 prachtige peelings in de Glycoline. 

De Radiance Lifting Peel is een peeling op basis van zeer krachtige en effectieve zuren. De peeling wordt aanbevolen voor een rijpe of beschadigde huid, waardoor zichtbaar minder rimpels ontstaan. De peeling stopt de zichtbare tekenen van veroudering en bereikt direct een liftend effect. Verder gaat photo-aging (zonschade) en hyperpigmentatie tegen en vermindert de lengte en diepte van de rimpels

De Glyco-3 Peel wordt onder andere ook aanbevolen voor de vette huid en voor acne gevoelige huid. Het zorgt voor een diepe reiniging die de poriën verkleint, acne-littekens vermindert en de vorming van mee-eters voorkomt. 

Beide peelings hebben geen Down-Time. Dit betekend geen rode gevoelige huid en geen schilfering. Verder kunnen ze allebei in kuur verband geboekt worden. U doet dan twee behandeling per week gedurende 6 weken lang.

 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
45 minuten / € 70,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Natura Bissé Peeling verloopt als volgt:

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. We kijken tijdens de huidanalyse welke peeling er het beste aansluit bij de huid, de Natura Bissé Glyco 3-peel of de Radiance Lifting Peel. 

De huid wordt op milde wijze gereinigd met de Diamond White Rich Luxury cleanse. Deze reiniging bevat drie fases waardoor de huid niet alleen optimaal gereinigd wordt, maar ook intensief wordt gehydrateerd en verzorgd.

De Radciance Lifting of Glyco 3 peeling wordt aangebracht. De Radiance Lifting Peel bestaat uit 2 stappen. Multiactive Peel, is een efficiënte cocktail van verschillende zuren die niet alleen het huidoppervlak vernieuwt, maar ook de elasticiteit, stevigheid en jeugdige uitstraling van de huid herstelt. Bovendien verlicht het zichtbaar donkere vlekken en reguleert het overtollig talg. Brightening Booster met melkzuur en arginine, die wordt aangebracht als een sheet masker, om de Multiactive Peel te stimuleren om de helderheid van de te herstellen. De Glyco 3-Peel bestaat uit 3 stappen. Wij brengen de eerste fase aan van de Glyco 3-peel. Deze fase bevat alleen zuren. Tijdens de inwerkfase doen wij een korte drukpunt massage. Wij brengen bij fase 2 de eiwitten aan over de zuren van fase 1. Deze fase zorgt voor een lichte korrel waardoor u een exfoliërend gevoel ervaart.Bij fase 3 brengen wij de botanische activator aan. Dit product zorgt ervoor dat de eerste twee fases met elkaar mengen voor een optimaal resultaat.  

Bij de diepte reiniging worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij uw huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid. Wij brengen altijd een dagverzorging met zonnefactor aan om de huid te beschermen tegen de zon en het tegen gaan van hyperpigmentatie.