Natura Bissé Vitamine C Treatment

Onze meest geboekte behandeling! Een stevige vitamine C energie-boost voor de huid met antioxidanten uit geconcentreerde vitamine C. Verheldert en herstelt de huidstructuur, pakt lichte pigmentatie aan, verzacht ouderdomsvlekjes en egaliseert de huid. Het Soufflé Masker die gebruikt wordt in deze behandeling, hydrateert en stimuleert de collageenproductie. Deze behandeling is perfect voor het herstellen van zonschade, verhelderd een doffe rokers huid en zorgt voor een natuurlijk glow. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  

De Natura Bissé Vitamine C Treatment verloopt als volgt:

Reiniging van de ogen en lippen, daarna het reinigen van het gezicht met de all-in-one cleanser. We sluiten de reiniging af met warme compressen en de C+C splash.

De C+C vitamin scrub verwijderd de dode cellen laag, verkleind poriën, hydrateert en zorgt voor een gezonde glans.

De Natura Bissé C+C vitamin acid bevat een hoog percentage pure vitamine C, dit zorgt voor hydratatie, aanmaak van collageen, op lichten van de huid (denk aan pigmentvlekken en ouderdomsvlekken), stimuleert aanmaak van collageen, vult fijne lijntjes op en stimuleert de celdeling en werkt hierdoor tegen huidveroudering. 

Voor de massage gebruiken wij de C+C vitamin crème, deze wordt doormiddel van de Natura Bissé sculpting techniek in gemasseerd.

Het Soufflé masker van Natura Bissé hydrateert de huid, zit vol antioxidanten, herstelt de huid van zonschade, verbetert de elasticiteit van de huid, stimuleert aanmaak van collageen en heeft een verhelderend effect.

Er wordt een passende dagcrème aangebracht en sluiten af met de C+C vitamin splash. Dit product heeft een verhelderende werking op de huid, hydrateert de huid gedurende de dag, verfrist en werkt als een fix voor je make-up.