Neoderma

Neoderma is een van de productlijnen die wij aanbieden in onze schoonheidssalon voor gezichtsbehandelingen. Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekend 'nieuwe huid'.

De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingredienten zijn gemaakt - vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. 

De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Alle behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken. Onze schoonheidsspecialiste adviseert u graag over de producten voor thuisgebruik.

Deel deze pagina: