Pamper Me

Een fijne en ontspannen behandeling waar massage centraal staat. Boek nu heerlijk een moment voor jezelf!

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtypen, ook voor de zeer gevoelige huid kunnen wij deze behandeling aanraden. De behandeling is vooral gericht op het pamperen van de huid. We hebben deze fijne behandeling iets aangepast zodat naast ontspanning, je ook huidverbetering kunt ervaren tijdens de behandeling. 

Laat je in 65 minuten meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met de voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse en gezonde uitstraling.

 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
60 minuten / € 85,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Pamper Me verloopt als volgt:

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken welke producten het beste aansluiten bij de huid. Verder wordt er een advies gegeven de huid in het vervolg het beste onderhouden kan worden.

Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuil wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Voor het verwijderen van de dode huidcellen en het openzetten van de poriën maken wij gebruik van Ageless Renewing Peeling , of van de Super Foodies All Over Gentle Scrub.

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.

Een ontspannen nek/schouder en gezicht massage. Een massage zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid zich sneller hersteld en afvalstoffen worden afgevoerd.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij u huidtype past. Tijdens het masker kunt u kiezen voor een korte hand massage waarbij we de super foodies hand cream gebruiken. Mocht u liever even alleen willen ontspannen, dan kan dit natuurlijk ook.

Er wordt een passende dagverzorging aangebracht op uw huid en wij geven u advies voor een eventuele vervolg behandeling.