Pamper Me by Oolaboo

De 'Pamper Me by Oolaboo' is onze meest geboekte behandeling. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtypen. Ook voor de zeer gevoelige huid kunnen wij deze behandeling aanraden.

De lijn die wij gebruiken is de Saveguard lijn van Oolaboo. Deze producten zijn vrij van parfum, parabenen, siliconen en sulfaten. Laat u in 60 minuten meevoeren met de holistische massage technieken uit het Westen, Oosten en Hawaii. De huid wordt overspoeld met de voedende en hydraterende ingrediënten, voor een frisse en gezonde uitstraling.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
60 minuten / € 66,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Pamper Me by Oolaboo verloopt als volgt:

Reinigen van het gezicht doen wij met de Wipe off 3 in 1 van Oolaboo, dit is een cleanser, make-up remover en tonic in één. Make-up, dagcrème en vuiligheid van buiten wordt hiermee verwijderd.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van uw huid. 

Dit is een milde, doeltreffende en voedende peeling op basis van fruitenzymen (AHA) uit rietsuiker, suikerbiet, ananas en meloen. Verwijdert effectief de verhoornde cellen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Hij stimuleert een zichtbare vermindering van rimpels en een egale en gladde huid. De producten die wij in deze stap gebruiken, worden gekozen aan de hand van uw huidtype.

De massageceremony bestaat uit een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën (Oolaboo essential cocktail), om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. De ceremony wordt vervolgd met een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij u huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse. 

Regelmatig je handen (laten) masseren is niet alleen lekker en ontspannend, maar het zorgt ook voor een goede doorbloeding van de huid en het maakt je hand spieren soepeler. Wij gebruiken voor de handmassage de my temple heavenly organic massage oil, een heerlijk ruikende olie op basis van jojoba, abrikozenpit en buriti-olie.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.