Pedicure compleet behandeling

Deze behandeling omvat een complete pedicure behandeling. Verwijderen van overmatig eelt, likdoorns, kloven, behandeling van verdikte, trauma en schimmelnagels. 

Let op! Het lakken van teennagels en voetmassages zijn helaas niet mogelijk om in te boeken vanwege de Wkkgz richtlijnen tot 14 januari 2022. 

Indien er sprake is van ernstige schimmel -en of verdikte nagels, kan het voorkomen dat extra tijd noodzakelijk is voor de 1e behandeling. Hiervoor zal dan ook een toeslag van een kwartier (€ 12,50) in rekening gebracht worden.

Let op! Bij het niet tijdig annuleren van uw pedicure afspraak zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten van uw geboekte behandeling in rekening te brengen. 

45 minuten / € 45,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Pedicure compleet behandeling verloopt als volgt:

Indien de nagels te lang zijn worden ze op de juiste manier geknipt om eventueel ingroeien te voorkomen. Verdikte nagels worden pijnloos, watergekoeld dunner gefreesd met een speciale pedicuremotor (nattechniek).

Met een scherp (nieuw) mesje wordt het overtollige eelt weggesneden. Daarna freest onze pedicure watergekoeld door gebruik te maken van een speciale pedicuremotor (nattechniek) het laatste beetje eelt weg voor een glad resultaat.

Met een speciale pedicuremotor (nattechniek) wordt met een frees de nagelwal vrijgemaakt waardoor er een klein stukje desinfecterend gaas (copline) in de nagelwal en onder de aangedane nagel(s) kan worden geplaatst.

De schimmelnagel (kalknagel) of verdikte nagel wordt met een speciale pedicuremotor (nattechniek) pijnloos en watergekoeld dunner gefreesd. Vervolgens wordt deze behandeld met een tinctuur. Indien er sprake is van ernstige schimmel -en of verdikte nagels, kan het voorkomen dat extra tijd noodzakelijk is voor de 1e behandeling. Hiervoor zal dan ook een toeslag van een kwartier (€ 12,50) in rekening gebracht worden.