Pixi Glow Treatment

Een behandeling speciaal voor de jeugdige huid tot 25 jaar. Een 50 minutes intensive cleansing + refreshing facial, de nourishing sleep massage brengt je in een relax flow en we schudden de huid wakker met H2O skin drink. Go and enjoy your Pixi glow!

50 minuten / € 59,50
Boek deze behandelingStel een vraag

De Pixi Glow Treatment verloopt als volgt:

We starten met het reinigen van de huid met de glow mud cleanser (5% glycol) voor een gemengde huid, nourish cleansing balm voor een normale tot droge huid.

We bepalen hierbij het huidtype en gebruiken zo de juiste producten die bij uw huid passen tijdens de behandeling. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van de huid.

Deze pads geven een intensieve ex foliërende werking op de huid (0% glycol). Het verbetert de huidstructuur en doorbloeding, maar geeft de huid ook zijn balans terug in hydratatie.

De beroemde glow tonic! Dit product egaliseert, verfijnt, verzacht, herstelt en geeft een instant glow (5% glycol).

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talgophopingen en comedonen (mee-eters) verwijderd. Ook milia (gerstekorrels) worden bij deze stap verwijderd.

We brengen een serum aan, aangepast op de huidconditie: milky serum voor hydratatie, rose oil blend voor voeding en plumping, overnight glow serum voor exfoliatie (glycol en vit A).

De hydrating milky mist en het gewenste serum, oogcreme en lip polish worden aangebracht. Er wordt vervolgens afgerond met glowtion day dew.