Ontspanning of klassieke massage

Een ontspannings/klassieke massage is een aandachtvolle en zorgvuldige vorm van massage. Bij deze massage wordt het hele lichaam gemasseerd om zichzelf weer in balans te brengen, met als doel de gezondheid te behouden, te verbeteren of te herstellen. De doorbloeding van de huid en de spieren worden gestimuleerd, de stofwisseling wordt verbeterd waardoor er een vermindering van stress, vermoeidheid, gespannen spieren, spannings- en inspanningspijn optreed. 

Na een massagebehandeling ervaart men zowel lichamelijk als geestelijk een complete ontspanning en een gevoel van welbevinden en balans. De druk en handgrepen worden afhankelijk van het doel of de wensen van de cliënt aangepast, zo kan een massage ontspannend of juist diep en stimulerend worden uitgevoerd.  

Indien gewenst kan de massage is een combinatie van stevige knedingen en drukpunten worden uitgevoerd en is zo vergelijkbaar met sportmassage.

60 minuten / € 60,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Ontspanning of klassieke massage verloopt als volgt:

Toe aan ontspanning? Bij onze masseuse José kunt u kiezen uit heerlijke massages. De persoonlijke aandacht en de massages op maat zorgen ervoor dat u volledig tot rust komt en vol energie de deur weer uit gaat.