The Mommy Treatment

Speciaal voor alle Mama’s en Mama’s to be, hebben wij een fijne en bijzondere gezichtsbehandeling samengesteld. De periode van je zwangerschap en de tijd daarna staat zorgen en verzorgen van jezelf en je kindje centraal. Het zorgen en pamperen van jezelf is een moment waar tijd voor vrij gemaakt zal moeten worden en is niet altijd meer zo makkelijk in te plannen. Wij hopen met deze behandeling jou als mama, een heerlijk moment voorjezelf te kunnen geven. Een moment van opladen en overgeven zodat je daarna weer fulltime mama kan zijn. De producten en geuren die wij tijdens deze behandeling gebruiken zijn voor mama en kindje 100% veilig, stimuleren ontspanning en een goede mindset. Deze producten zijn duurzaam, zonder parabenen, siliconen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën. In combinatie met deze behandeling ontvang je 10% korting op de fijne producten van Kenko Skincare. 

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
75 minuten / € 93,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De The Mommy Treatment verloopt als volgt:

Ontspannen en verwennen staat in The Mama Treament centraal, we beginnen de behandeling daarom met een korte fijne massage van de voeten. Wij gebruiken voor deze massage de heerlijke Apricot, Jojoba and Avocado Calming Body Oil van Kenko Skincare. Een heerlijke verzorgende lichaamsolie voor moeder (en baby) gemaakt met de mooiste fruit oliën en natuurlijke oliën uit vruchten en zaden.  

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op het type huid. Door een huidanalyse kunnen wij adviseren op het gebied van producten, het reinigen en verbeteren van de huid.

Het reinigen van het gezicht doen wij met de Super Foodies Cleansing Oil van Oolaboo. Dit product bevat onder andere Jojoba olie , dit heeft een volledige opname in de huid en werkt zeer voedend. Ook bevat dit product Matcha thee, wat boordevol antioxidanten zit. Door zwangerschapshormonen kan de huid gevoeliger zijn, meer last van onzuiverheden hebben en is daarnaast vaak vochtarm. De producten van Oolaboo zijn vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën en dus veilig voor jou en je kindje. 

Wij voeren de hoofdhuidmassage uit met de Oolaboo Super foodies Matcha Infused Oil. De Matcha thee in deze olie zit vol antioxidanten en is rijk aan proteïnen. Jojoba olie is een verzorgende olie die van nature een spf 4 bevat. Jojoba zorgt voor de verbetering van de elasticiteit van haar. Castor olie houdt de hoofdhuid schoon en in balans en helpt het haar soepeler te houden waardoor het minder snel breekt of beschadigd. * Het haar kan na deze behandeling wat vettig zijn.

De Super Foodies All Over Gentle Scrub is een zachte scrub voor alle huidcondities, speciaal aanbevolen voor gevoelige huidcondities. Fijne 'korreltjes' van roze zandstranden uit Tikuhau, samen met vanille bonen en macadamia noten, verwijderen zacht de verhoornde huidcellen. De huid voelt zacht aan en staat open. Ook kan na deze scrub de huid onze andere fijne producten makkelijker opnemen. 

Hierbij worden ontstekingen, talgophopingen en comedonen (mee-eters) verwijderd. Ook checken wij de huid voor gerstekorrels. 

Tijdens je zwangerschap en de eerste weken samen met je kindje is er weinig tijd voor "me" time. Hoe fijn is het als je dan even niet hoef te denken aan het bijwerken van je wenkbrauwen of het aanbrengen van mascara. Het wimper en wenkbrauw pakket bestaat uit het verven van de wimpers en wenkbrauwen en het epileren of harsen van de wenkbrauwen. Let op! Voor The Mommy Treatment boeken wij 75 minuten in. Indien er meer tijd nodig is voor wenkbrauwen shapen of bij lichte (blonde wimpers) meer inwerktijd nodig is voor de verf, zijn wij genoodzaakt om een ander element in de behandeling in te korten. We willen graag een mooie fijne behandeling aanbieden waarbij alles aan bod komt, een element inkorten gaat dan natuurlijk altijd in overleg met jou. 

Heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsmassage! Door de gezichtsmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden huidproducten beter door de huid opgenomen. Doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd, hersteld de huid sneller en krijg je een mooie glow. Tijdens de massage houden we uiteraard rekening met drukpunten i.v.m. de zwangerschap. Ook tijdens deze massage gebruiken we de olie van Kenko Skincare. Een heerlijke verzorgende lichaamsolie voor moeder (en baby) gemaakt met de mooiste fruit oliën en natuurlijke oliën uit vruchten en zaden.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij het huidtype past. Een masker geeft de huid een (snelle) boost en vooral tijdens de zwangerschap extra fijn.  

Regelmatig je handen (laten) masseren is niet alleen lekker en ontspannend, maar het zorgt ook voor een goede doorbloeding van de huid en het maakt je hand spieren soepeler. Wij gebruiken voor de handmassage de Apricot, Jojoba and Avocado Calming Body Oil van Kenko Skincare. De zachte en kalmerende ingrediënten van deze olie voeden en kalmeren tijdens de zwangerschap en de periode erna.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid. Wij brengen altijd een dagverzorging met zonnefactor aan om de huid tijdens de zwangerschap te beschermen tegen hyperpigmentatie.