The Truffle Special by Oolaboo

De meest uitgebreide en luxe behandeling is de Oolaboo Special treatment. We maken tijdens deze behandeling gebruik van de Truffle lijn. De Truffle Indulgence is de meest luxueuze lijn van Oolaboo. De exclusieve samenstelling van anti-oxidanten, witte truffel en appelstamcellen hebben een prachtige anti aging werking! De lijn is rijk aan aminozuren, hyaluronzuur en caritéboter. Kortom een mooie luxe uitgebreide gezichtsbehandeling met het doel; huidverbetering. 

90 minuten / € 99,95
Boek deze behandelingStel een vraag

De The Truffle Special by Oolaboo verloopt als volgt:

De Special Truffle behandeling begint met een korte rug massage van 10 minuten. Bij deze behandeling staat ontspanning centraal. En wat is er nu meer ontspannen dan een heerlijke rug massage.

Reinigen van het gezicht doen wij met de Skin rebirth AHA cleanser van Oolaboo. Dit product reinigt en verwijdert dode huidcellen. Zorgt voor een schone, gladde, gehydrateerde en stralende huid. Verwijdert onzuiverheden en minimaliseert pigmentvlekjes.

Essential cocktail 100% natural & nutritional renewing oil blend is een natuurlijke samenstelling op basis van de hoogste graad van pure essentiële oliën met verzorgende, vernieuwende en verzachtende eigenschappen voor de rijpere huid. De specifiek geselecteerde essentiële oliën zijn rijk aan vitaminen. Stimuleert de aanmaak van collageen, vervaagt rimpels en voedt de huid intensief waardoor deze er jonger en vitaler uitziet. Vermindert huidveroudering.

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van de huid. 

Deze anti-aging peeling vermindert zichtbaar rimpels en lijnen en zorgt voor een enorme verbetering van de huid. De huid voelt zuiver en glad aan en de huidtextuur is zichtbaar beter doordat verhoornde huidcellen effectief worden verwijderd. 

Uw wenkbrauwen worden bijgewerkt, dit kan door middel van een pincet of hars. U wordt geadviseerd over de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht, om zo het mooiste resultaat te krijgen.

De massageceremony bestaat uit een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën (Oolaboo essential cocktail), om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. De ceremony wordt vervolgd met een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

Als masker gebruiken wij het Truffle indulgence premier caviar stem cell mask . Dit is een zeer rijk en anti-aging gezichtsmasker.

Op een ontspannen manier masseren we de truffle eye cream in, met als resultaat een verstevigende en frisse oogcontour.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.