Viva La Vegan

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor diegene die een vegan/plant-based lifestyle ook wilt doorzetten in de cosmetica die hij/zij gebruikt. Daarom laten wij je in deze behandeling kennis maken met de vegan producten in ons assortiment. We passen de behandeling helemaal aan naar de huidbehoefte en maken gebruik van de verschillende merken Oolaboo, Milu, Pixi & Kenko Skincare.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
60 minuten / € 89,95
Boek deze behandelingStel een vraag

De Viva La Vegan verloopt als volgt:

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken welke producten het beste aansluiten bij de huid. Verder wordt er een advies gegeven de huid in het vervolg het beste onderhouden kan worden. Ook vertellen wij over de producten die wij gaan gebruiken tijdens deze Viva La Vegan behandeling. 

De drukpuntmassage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. Wij gebruiken hiervoor de Kenko Apricot, Jojoba and Avocado Calming Body Oil of een van onze Oolaboo Cocktail Oil Blends. 

Wij gebruiken voor de reiniging de Wipe Off 3 in 1 Daily Nutrition Cleansing Nectar, Super Foodies Calm Cleansing Face Oil of Off-Duty Melting Cleansing Balm van Milu om alle make-up van de huid te verwijderen en vuil uit de poriën verwijderen.

Voor het verwijderen van de dode huidcellen maken wij gebruik van Super Foodies All Over Gentle Scrub of Ageless Turn The Time Nutrient Chrono Renewing Intense Peeling. Beide producten zorgen er tevens voor dat de huid beter openstaat voor de dieptereiniging en het opnemen van producten. 

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.

Door de ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor hersteld de huid sneller en worden huidproducten beter door de huid opgenomen. De massage zal worden afgesloten met een Gemstone Beauty Roller van Oolaboo die bij het huidtype aansluit. Rozenkwarts verbetert de bloedcirculatie en kalmeert de huid, amethist heeft een detoxifiërende en zuiverende werking op onze huid en jade is een prachtig groen mineraal dat helpt bij het elimineren van gifstoffen en overtollig vocht. We gebruiken voor de massage een mix van de Cocktail 100% Natural & Nutritional Renewing Oil Blend en onze pure 100% massage olie.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een sheet masker van Pixi aan die speciaal bij het huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse. Alle Pixi maskers zijn 100% vegan.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende vegan dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid. Wil je meer weten over onze vegan producten? Check dan onze webshop www.by-lauren.com