Anastasia Beverly Hills Treatment

De perfecte wenkbrauw creëren, dat willen we allemaal wel kunnen. Toch is dit nog niet zo makkelijk. Past de vorm wel bij uw gezicht en maakt u ze niet te donker of juist te licht met potlood of poeder? Wij hebben nu de perfecte oplossing voor de perfecte wenkbrauwen! Met deze techniek kunt u dit namelijk heel gemakkelijk thuis doen.

Bij de Anastasia Beverly Hills treatment wordt de perfecte wenkbrauw aangemeten, de kleur bepaalt, uw wenkbrauwen worden bijgewerkt met wax en als laatst worden de wenkbrauwen in vorm gebracht met de Anastasia producten. Als u deze treatment boekt ontvangt u tevens 10% korting op uw Anastasia Beverly Hills product. Besteedt u €75,00 euro aan Anastasia producten, dan krijgt u - i.p.v. 10% korting - de behandeling geheel gratis.

40 minuten / € 25,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Anastasia Beverly Hills Treatment verloopt als volgt:

Op basis van de meetpunten bepalen wij welke van de vijf stencils geschikt is, dit stencil is de perfecte wenkbrauw voor u.

Vervolgens wordt de wenkbrauw ingekleurd met een passende kleur Brow Powder. Voor iedere haarkleur is er een bijpassende Brow Powder.

Vervolgens worden alle haartjes die buiten het stencil vallen met speciale Anastasia wax en  met de Anastasia Tweezer verwijderd.

We fixeren de wenkbrauwen met een van de Anastasia Brow Gels om deze de hele dag gemodelleerd te houden.

Als finishing touch worden een van de het Anastasia Eye Pencils gebruikt voor een instant lift en een open blik. Wij geven u tijdens en na de treatment advies en leren wij u om thuis ook de perfecte wenkbrauwen te creëren.