Behandelingen rondom de ogen

Wilt u graag een mooiere oogopslag en een meer open blik?  Kies dan voor Blink wimperextensions of YUMI lashes wimperlifting.  Wij hebben jaren jaar ervaring met het zetten van wimperextensions. Ons doel is om uw mooie volle wimpers te geven, maar wel zoals u ze wenst. Een wat nieuwere techniek is de wimperlifting, hierbij worden geen extensions gebruikt dus wij gebruiken alleen uw natuurlijke wimpers. U krijgt als het ware een permanent in uw wimpers, dit betekend dat wij een krul in uw wimpers creëren die uw wimpers langer doen lijken en uw ogen meer laat spreken. 

Donkere kringen en wallen ontstaan niet alleen door weinig nachtrust. Erfelijkheid, en gebruik van verkeerde producten en het ouder worden spelen ook een rol. Wilt u net wat meer aandacht besteden aan de ogen en uw uitstraling?  Kies dan voor een extra oogmasker bij uw gezichtsbehandeling, deze hydrateert en zorg voor een rustigere huid rondom de ogen. 

 

Afspraak maken

Stap 1/3
Selecteer een gewenste behandeling.
Meerdere behandelingen zijn mogelijk.Alle behandelingen ›

Uw behandeling(en):

Gewenste datum:

Uw afspraak wordt nog per e-mail bevestigd
 
74,00
38,00

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een Brow Fix behandeling toegevoegd. Voorheen deden wij geen losse brow behandelingen, maar was deze...

Lees verder
39,95