YUMI Lashes treatment

YUMI lashes

YUMI lashes is een revolutionaire wimperlift, een techniek die wimperverbetering en verven combineert, een unieke combinatie.

Het blijft 6 tot 10 weken zitten, u heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig, voelt licht en natuurlijk aan, uw ogen lijken groter, u kunt uw wimpers tijdens de behandeling laten verven waardoor de wimperlifting nog meer opvalt, de wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers en bestand tegen water, douchen, zweten, trainen, zwemmen en slapen.

Wat is een wimperlift?

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Wat is het verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent?

Een wimperlift is beslist niet te vergelijken met een wimperpermanent, zoals iCurl Perm en Simpel perm. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of roller gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor de voeding die aan het einde van de behandeling plaats vind, niet goed doordringt kan worden. Hierdoor kunt u broze wimpers krijgen en gaan wimperhaartjes afbreken.

De wimperlift daarentegen is totaal niet schadelijk voor uw wimpers!

U kunt GEEN wimperlift behandeling ondergaan wanneer u:
een infectie heeft van de Zeis klieren ( bekend als ‘strontje’ ), uw wimpers zijn uitgevallen als gevolg van Alopecie of chemotherapie, lijdt aan trichotillomanie, lijdt aan conjunctivitis, zwanger bent, bortvoeding geeft, in het verleden last heeft gehad van haaruitval, extreem korte of extreem fijne wimpers heeft

De behandeling

Voorbereiding:
Er wordt een referentiekaart aangemaakt waarop al uw gegevens staan, hierop staan ook gedetailleerde gegevens over de behandeling en mogelijke allergieën waar u last van heeft.

Er worden voor en na foto’s gemaakt die tevens aan de referentiekaart toegevoegd worden. Indien u contactlenzen draagt dient u deze voorafgaand aan de behandeling te verwijderen. Eventuele make-up wordt verwijdert en de wimpers worden met een speciale proteïne cleanser schoongemaakt.

Behandeling:

De onder wimpers worden afgedekt met speciale patches om te voorkomen dat de onder wimpers vastplakken aan de siliconen pads, u dient uw ogen gesloten te houden gedurende de behandeling.

Er wordt bepaald welke siliconen pads het meest geschikt zijn voor uw wimpers en deze worden bevestigd op uw ooglid.

Uw wimperhaartjes worden één voor één bevestigd op de siliconen pads.

Er wordt in drie fases de wimperlift aangebracht ( de inwerktijden zijn afhankelijk van de lengte en dikte van uw wimpers).

Als u tevens voor een tint heeft gekozen worden deze geverfd tijdens de behandeling u hoeft hiervoor geen extra afspraak te maken.

Einde van de behandeling:
De siliconen patches worden losgemaakt van uw oogleden en uw wimpers worden gekamd. U mag direct na de behandeling niet in uw ogen wrijven om te voorkomen dat de wimpers in de war raken. U krijgt een after care wimperborsteltje en een after care kaartje mee om uw wimpers optimaal te onderhouden.

Enkele feiten: De wimperlift is een behandeling die de NATUURLIJKE wimpers lift en deze een boost geeft. Er is GEEN verlenging nodig! De behandeling duurt slechts 50 minuten en wordt als zeer comfortabel ervaren. Het effect van de wimperlift behandeling blijft tussen de 6 en 10 weken zichtbaar, dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimpers. De behandeling heeft een verhelderende en liftend effect van de huid rond om te ogen. Wanneer u ook kiest voor de tint verandert en versterkt de kleur van de wimpers, waardoor de behandeling de natuurlijke schoonheid versterkt.