Bye Bye Acne

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor een rokershuid, onzuivere of onrustige huid en natuurlijk de acne huid. Maar is s ook zeer geschikt voor de mannenhuid of puberhuid! U ervaart een intensieve diepte reiniging, waarbij wij producte gebruiken die dieper doordringen dan alleen de eerste huidlaag. Wij kunnen op deze manier snel resultaat behalen. U hoeft niet bang voor schilfering of dagen lange rode huid. 

Bij deze behandeling besteden wij extra aandacht aan het verwijderen van onzuiverheden. Houdt u er daarom rekening mee dat uw huid na deze behandeling extra tijd nodig heeft om te herstellen.

 

 

45 minuten / € 69,50
Boek deze behandelingStel een vraag

De Bye Bye Acne verloopt als volgt:

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken welke producten het beste aansluiten bij de huid. Verder wordt er een advies gegeven de huid in het vervolg het beste onderhouden kan worden.

Wij gebruiken voor de reiniging of van de Oil Control 1 Step Skin Regulating Nutrition Wash om alle vuiligheid uit de poriën verwijderen. De ingrediënten helpen bij het verbeteren, zuiveren en in balans brengen van een onzuivere huid. Om de huid intensiever te reinigen wordt er ook gebruik gemaakt van Oooo-Sonic Facial Cleansing Brush. Dit is een geavanceerde hygiënische en flexibele siliconen borstel voor het gezicht. Door het materiaal is deze antimicrobieel, antibacterieel, waterbestendig, licht en eenvoudig in het gebruik.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Voor het verwijderen van de dode huidcellen maken wij gebruik van Oil Control Skin Regulating Nutrition Matifying Scrub, of de Ageless Renewing Intense Peeling.

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talgophopingen, milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters) verwijderd.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker het Oil Control Skin Refining Deep-Cleansing Mask aan. Dit masker heeft een remineraliserende werking, waardoor de huid terug in balans gebracht wordt. De huid wordt gezuiverd en de talg gereguleerd.

Er wordt een passende dagverzorging aangebracht op uw huid en wij geven u advies voor een eventuele vervolg behandeling.