Teenage Treatment for Boys & Girls

Het verzorgen van de huid is erg belangrijk en daar kan al vanaf een jaar of 12 mee begonnen worden. De pubertijd brengt regelmatig een onrustige verstopte huid met zich mee en dit kan erg frustrerend zijn. Het is belangrijk om de huid af en toe goed schoon te laten maken doormiddel van een gezichtsbehandeling. Hierdoor blijft de huid in betere conditie en leren wij in deze behandeling hoe de huid het beste verzorgd kan worden. Daarom hebben wij een behandeling samengesteld speciaal voor tieners van 12 tot 18 jaar.

 

30 minuten / € 45,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Teenage Treatment for Boys & Girls verloopt als volgt:

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen. De drukpunten zijn kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden.

Reinigen van het gezicht doen wij met de glow mud cleanser of de nourish cleansing balm. Dit zijn cleansers die make-up en vuiligheid op de huid verwijderen.

We bepalen hierbij het huidtype en gebruiken zo de juiste producten die bij de huid passen tijdens de behandeling. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van de huid.

De Glow peel pads verwijderen dode huidcellen. Het zorgt ervoor dat de huid beter doorbloed wordt en de huid er gezonder uit ziet. Wij sluiten dit af met de Glow tonic

Bij het verwijderen van onzuiverheden worden ontstekingen, talg ophopingen en comedonen (mee-eters) verwijderd. Ook milia (gerstekorrels) worden bij deze stap verwijderd.

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dag verzorging geadviseerd en aangebracht op de huid. Zeker bij een jonge onzuivere huid zijn goede producten voor thuisgebruik erg belangrijk.