Glow Getter

Onze nieuwste behandeling, de "Glow Getter". Wil jij jouw huid verbeteren op het gebied van huidveroudering, hydratatie, acne, pigment en wil je ook de perfecte glow realiseren dan is dit de behandeling voor jou!

Wat houdt de behandeling in?

In deze behandeling voeren wij de Buccal massage uit. Dit is DE massage op het gebied van lifting en spierontspanning van het gezicht. Zie het eigenlijk als een total workout van je aangezichtspieren! Het is een zeer natuurlijke manier om veroudering, met name het gaan hangen van je huid, zo lang mogelijk uit te stellen. Wat deze massage zo bijzonder maakt is dat ook de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren worden gemasseerd.  Er ontstaat hierdoor een enorme ontspanning van het hele hoofd en de hals en daarnaast worden afvalstoffen los gemaakt en makkelijker afgevoerd. Er ontstaat een lift voor de jukbeenderen, het volume in het gezicht neemt toe en de kaak(spier) wordt soepeler. Heb je last van het klemmen van de kaken, dan zal deze massage ook hiervoor zeer veel ontspanning geven. 

 • Reinigen
 • Diepte reiniging
 • Peeling
 • Cellulose masker
 • Collageen Lamp
 • Buccal Massage

Wie kan deze behandeling ondergaan?

Onze Glow Getter Treatment is eigenlijk voor iedereen! Ben je in verwachting of geef je borstvoeding, laat het ons dan wel even weten. 

 •  
 • Huidtype(n)

 •  
 • Dieptereiniging

 •  
 • Massage

 •  

De Glow Getter verloopt als volgt:

Na een uitgebreide huidanalyse en het bespreken van jouw wensen starten wij met het reinigen van de huid. Wij gebruiken de producten van Natura Bissé tijdens de Glow Getter behandeling.

Een diepte reiniging kan niet ontbreken in deze behandeling. Heb je last van verstopte poriën of milia, dan zullen wij hier tijdens de diepte reiniging aandacht aan besteden. 

Voor het stimuleren van een "glow" gebruiken wij een peeling, de Glyco peel van Natura Bissé. Deze peeling bevat Glycozuur, AHA's en salicyl zuur. Een mooie mix van zuren en is ook toepasbaar bij een gevoelige huid.  

Voordat wij de Collageen lamp gebruiken brengen wij een Cellulose Masker (sheet mask) aan op de huid. Alle ingrediënten kunnen tijdens de Collageenlamp mooi door de huid worden opgenomen en werken kalmerend, vullen fijne lijntjes op en werken hydraterend. 

De ELT Collegeen lamp. De unieke lichtspectra stimuleren de fibroblasten in de huid waardoor de lichaamseigen productie van collageen, elastisch en hyaluron wordt gestimuleerd. Daarnaast geeft de lamp warmte af en zorgt voor energie en meer resultaat na je behandeling. Heb je last van bijvoorbeeld een burn-out, winter depressie of zit je laag in je energie dan kan de Collageenlamp je hierbij helpen. 

Na de Collageen Lamp voeren wij de Buccal massage uit. Dit is  DE  massage op het gebied van lifting en spierontspanning van het gezicht. Zie het eigenlijk als een total workout van je aangezichtspieren! Het is een zeer natuurlijke manier om veroudering, met name het gaan hangen van je huid, zo lang mogelijk uit te stellen. Wat deze massage zo bijzonder maakt is dat ook de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren worden gemasseerd.  Er ontstaat hierdoor een enorme ontspanning van het hele hoofd en de hals en daarnaast worden afvalstoffen los gemaakt en makkelijker afgevoerd. Er ontstaat een lift voor de jukbeenderen, het volume in het gezicht neemt toe en de kaak(spier) wordt soepeler. Heb je last van het klemmen van de kaken, dan zal deze massage ook hiervoor zeer veel ontspanning geven.  We sluiten de behandeling af met een serum en dag/nacht verzorging.