Bio-Peeling kuur 3x

Voor optimaal resultaat van de Neoderma Bio Peeling is een kuur sterk aan te raden. De kuur bestaat uit drie behandelingen in 10 dagen. Door de behandeling van de Bio Peeling te herhalen binnen 10 dagen, wordt de celdeling het meest gestimuleerd en zal het resultaat optimaal zijn.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
€ 240,00 nu  € 230,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Bio-Peeling kuur 3x verloopt als volgt:

Wij gebruiken voor de reiniging of van de Oil Control 1 Step Skin Regulating Nutrition Wash om alle vuiligheid uit de poriën verwijderen. De ingrediënten helpen bij het verbeteren, zuiveren en in balans brengen van een onzuivere huid. Om de huid intensiever te reinigen wordt er ook gebruik gemaakt van Oooo-Sonic Facial Cleansing Brush. Dit is een geavanceerde hygiënische en flexibele siliconen borstel voor het gezicht. Door het materiaal is deze antimicrobieel, antibacterieel, waterbestendig, licht en eenvoudig in het gebruik.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van de huid. 

Een chinese kruiden peeling die gebaseerd is op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De kruidenmix wordt verwarmt en gemengd met een solution. Hierna wordt de peeling aangebracht en verdeelt over het gezicht en de hals. De peeling wordt ingemasseerd, hoelang dit wordt gedaan ligt aan de gevoeligheid van uw huid.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij u huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse. 

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.