Natura Bissé Essential Shock (3D Collagen)

Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen, verstevigt intensief met een cocktail van essentiële voedingsstoffen, triple collageen en isoflavonen. Voor een stevige, frisse, rustige huid met meer volume.

Deze behandeling is perfect voor de beginnende lijntjes. Denk aan de lijnen op het voorhoofd, bij de ogen en rond de mond. Ook richten we ons met deze behandeling op de diepere lijnen, de natuurlijk glow en het vochtgehalte van de huid. Dit is een behandeling waar wij werken aan het uitstellen en aanpakken van huidveroudering doormiddel van intensieve producten en massage technieken.

90 minuten / € 145,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Natura Bissé Essential Shock (3D Collagen) verloopt als volgt:

Tijdens het ritueel voeren wij een drukpuntmassage uit op het hele lichaam. Dit zorgt voor totale ontspanning.

Reiniging van de ogen en lippen. Daarna wordt het gelaat gereinigd met de all-in-one cleanser AHA crème. We sluiten de reiniging af met warme kompressen en de Stebilizing Toner.

De Glyco 3 peel is een peeling die word aangebracht in 3 stappen.

Uw wenkbrauwen worden bijgewerkt, dit kan door middel van een pincet of hars. U wordt geadviseerd over de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht, om zo het mooiste resultaat te krijgen.

Tijdens deze massage word de Contour Optimizer aangebracht op het gelaat, de hals en het decolleté. Deze crème kunt u als warm ervaren. Vervolgens wordt er een liftende massage gegeven.

3D Collageen is puur collageen. Het verstevigt de huid, verbetert de elasticiteit van de huid en stimuleert aanmaak van collageen.

Voor de massage gebruiken wij de Spa massage cream van Natura Bissé. Deze wordt middels de Natura Bissé sculpting techniek in gemasseerd.

Een ontspannend en revitaliserend masker. Pure verwennerij met geconcentreerde extracten van ananas, rijk aan vitamine A en C. Voedend en beschermend. De bromaline enzymen versoepelen en verzachten fijne lijnen en rimpels.

Over het Essential Shock masker wordt het Algen masker aangebracht. Dit masker droogt op en wordt een rubberachtige substantie wat in zijn geheel wordt verwijderd.

Er wordt een passende dagcrème aangebracht. We sluiten af met een SPF crème om de huid te beschermen tegen UV-straling van buitenaf.