Bio-Peeling (Algen peeling)

Het wordt steeds meer een rage! Mannen en vrouwen willen er direct beter uitzien zonder daar veel moeite voor te doen en zonder pijnlijke behandelingen. Bij de Bio Peeling van Decaar ziet u huid er direct na de behandeling beter uit en voelt de huid prikkelig aan waardoor u ook direct voelt dat de behandeling werkt. De peeling is op puur natuurlijke basis van verschillende soorten algen en planten extracten.

De Bio Peeling van Decaar is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, pigmentvlekken, littekens, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces 24 tot 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine (die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. Het werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend).

Voor een beter en sneller resultaat kunt u ook kiezen voor de Bio Peeling kuur. Deze kuur bestaat uit drie behandelingen in 10 dagen.

  •  
  • Huidtype(n)

  •  
  • Dieptereiniging

  •  
  • Massage

  •  
60 minuten / € 89,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Bio-Peeling (Algen peeling) verloopt als volgt:

Wij gebruiken voor de reiniging of van de Oil Control 1 Step Skin Regulating Nutrition Wash om alle vuiligheid uit de poriën verwijderen. De ingrediënten helpen bij het verbeteren, zuiveren en in balans brengen van een onzuivere huid. Om de huid intensiever te reinigen wordt er ook gebruik gemaakt van Oooo-Sonic Facial Cleansing Brush. Dit is een geavanceerde hygiënische en flexibele siliconen borstel voor het gezicht. Door het materiaal is deze antimicrobieel, antibacterieel, waterbestendig, licht en eenvoudig in het gebruik.

De drukpunt massage is een korte massage van het gezicht waarbij er op bepaalde punten in het gezicht wordt gedrukt. In de oosterse geneeskunde is stevig drukken op punten een veel toegepaste massagetechniek om te ontspannen en energie te laten stromen.De drukpunten zijn een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen, die door het lichaam lopen en met specifieke organen zijn verbonden. 

Een huidanalyse is ontwikkeld om een uitgebreid huidadvies te geven, afgestemd op uw huid. Door een huidanalyse kunnen wij u adviseren op het gebied van producten en het reinigen en verbeteren van de huid. 

Een chinese kruiden peeling die gebaseerd is op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De kruidenmix wordt verwarmt en gemengd met een solution. Hierna wordt de peeling aangebracht en verdeelt over het gezicht en de hals. De peeling wordt ingemasseerd, hoelang dit wordt gedaan ligt aan de gevoeligheid van uw huid.

Om de huid te laten kalmeren en sneller te laten herstellen brengen wij een masker aan die speciaal bij u huidtype past. Dit type masker zal bepaald worden bij de huidanalyse. 

Naar aanleiding van de huidanalyse wordt er een passende dagverzorging geadviseerd en aangebracht op uw huid.