Natura Bissé Glyco 3-Peel

Natura Bissé heeft een exfoliërende behandeling ontwikkeld die niet-agressief maar zeer efficiënt is. Het drievoudige enzymatische exfoliërende peeling systeem produceert een vernieuwend en verjongend effect op de huid. Uw huid zal onmiddellijk worden getransformeerd, verstevigd en gelift. Deze peeling wordt onder andere ook aanbevolen voor de vette huid en voor acne gevoelige huid. Het zorgt voor een diepe reiniging die de poriën verkleint, acne-littekens vermindert en de vorming van mee-eters voorkomt. De Glyco 3- Peel is ondanks de huidverdunnende werking het gehele jaar toe te passen en heeft geen down time. Dit betekent; geen rode gevoelige huid en geen schilfering.

Deze peeling is ook te boeken in kuurverband. U doet dan twee behandeling per week gedurende 6 weken lang.

30 minuten / € 49,95
Boek deze behandelingStel een vraag

De Natura Bissé Glyco 3-Peel verloopt als volgt:

Uw huid wordt op milde wijze gereinigd met de Diamond White Rich Luxury cleanse. Deze reiniging bevat drie fases waardoor de huid niet alleen optimaal gereinigd wordt, maar ook intensief wordt gehydrateerd en verzorgd.

Wij brengen de eerste fase aan van de Glyco 3-peel. Deze fase bevat alleen zuren. Tijdens de inwerkfase doen wij een korte drukpunt massage.

Wij brengen bij fase 2 de eiwitten aan over de zuren van fase 1. Deze fase zorgt voor een lichte korrel waardoor u een exfoliërend gevoel ervaart.

Bij fase 3 brengen wij de botanische activator aan. Dit product zorgt ervoor dat de eerste twee fases met elkaar mengen voor een optimaal resultaat.

We brengen het Diamond white serum aan met daar overheen de Diamond white oil-free brilliant sun protection spf 50 die de huid egaliseert en beschermd tegen de zon.