Blink Wimperextensions tijdelijk € 69,95

Maak nu gebruik van de tijdelijk wimperextensions actie! Betaal tot en met augustus € 69,95 in plaats van € 89,95 voor een nieuwe set wimperextensions! Maak snel een afspraak!

Informatie over Blink Wimperextensions

Bij deze wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig antiallergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar.

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.


De wimperextensions worden haar voor haar bevestigd aan uw eigen wimper. Voor deze verlenging worden ongeveer 40-80 haartjes per oog aan gezet. U hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Let hierbij wel op dat de mascara olie vrij moet zijn. 

Verwijderen van de Blink Lashes wimperextension

Het verwijderen van de wimperextensions doen wij geheel GRATIS voor u. De wimpers kunnen heel makkelijk en veilig worden verwijderd d.m.v. de Blink eyelash-remover. 

Hoe lang blijven deze wimperextensions zitten?

De wimperextensons blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van
de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien.

Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren we om iedere 3 tot 4 weken
een Refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashes
is gemiddeld 120 minuten (afhankelijk van uw hoeveelheid natuurlijke wimpers). Een Refill behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Beschadigen Blink Lashes wimperextensions de natuurlijk wimpers?

Nee. Blink lashes wimperextentensions brengen geen schade toe aan natuurlijke wimpers. De natuurlijke wimper zal niet beschadigen raken tenzij deze met opzet er uit wordt getrokken terwijl de wimperextensions er aan vast zitten. In dit geval zal er wel een natuurlijke wimper terug groeien. 

Prijs

Nieuwe set : € 69,95 (t/m 31 augustus 2012, daarna € 89,95. Niet geldig in combinatie met andere acties.)
Opvullen na 3 à 4 weken: € 34,95

Na 5 weken wordt de prijs van een nieuwe set gerekend.

Deel deze pagina: