Summer SUN treatment

Boek nu deze behandeling en ontvang de Oolaboo SUN spf 30 t.w.v. €57,50 cadeau!

Bereid uw huid voor op de zomer met onze Summer SUN treatment. Deze tijdelijke zomer behandeling zorgt ervoor dat uw huid klaar is voor de zon doormiddel van een milde reiniging en een heerlijk zachte scrub. Verder kunt u ontspannen tijdens een fijne massage van nek en schouders. Om de huid rondom de ogen een boost te geven gebruiken we de anti-ageing eye pads die de kraaienpootjes aanpakken.

Om u kennis te laten maken met onze Oolaboo bronze spray kunt u er voor kiezen om uw armen of benen een sunkissed kleurtje te geven met deze natuurlijk zelfbruiningsspray. We sluiten de behandeling af met de Oolaboo SUN spf 30 dagcrème (100 ml), die u geheel gratis (t.w.v €57,50) ontvangt bij het boeken van deze behandeling!

75 minuten / € 99,00
Boek deze behandelingStel een vraag

De Summer SUN treatment verloopt als volgt:

Uw huid wordt op milde wijze gereinigd.

De huid wordt zacht en schoon met een gezond uitziende finish. Fijne korreltjes van roze zandstranden uit Tikehau, samen met vanillebonen en macadamianoten, verwijderen zacht de verhoornde huidcellen waardoor een betere absorptie ontstaat.

U ervaart een ultiem gevoel van luxe en exclusiviteit. De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er weer stralend uitziet.

Om de zomer met een 'perfecte shine' tegemoet te gaan, krijgen uw armen of de benen tijdens de inwerktijd van het masker een prachtige natural bruine glow met de spray on bronzer.

Als finishing touch ontvangt u een eye brush massage met de truffle eye around cream. Dit product vitaliseert de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt. Op deze manier wordt de veroudering van de huid rondom de ogen tegengegaan. Om uw huid optimaal te beschermen wordt de behandeling afgesloten met de moisturising sun cream - spf 30. Deze beschermt en hydrateert uw huid intensief, zodat deze gehele dag soepel en zijdezacht aanvoelt.