Hi, I’m Oolaboo... nice to meet you!

In ons dagelijks leven ervaar je regelmatig stress. Hierdoor vergeet je vaak te relaxen en te genieten van bijzondere momenten van het leven. Vanaf midden oktober 2015 kun je bij ons kiezen voor bijzondere momenten... Momenten die je helpen te relaxen en het beste geven voor je huid.

Ervaar in onze salon de krachtige werking van de luxeuze Oolaboo huidverzorgingsproducten, gecombineerd met bijzondere shiatsu rituelen. De skin care ceremonies zijn huid verbeterend en gebaseerd op de 5-elementen. Hierdoor worden lichaam en geest in balans gebracht: yin en yang. Welke behandeling je ook kiest, telkens ervaar je het beste resultaat voor jouw huid. Gun jezelf dat moment van rust in de hectiek van alledag.

Alle producten van Oolaboo zijn biologisch en ecologisch. Aan alles is gedacht, zelf de verpakkingen zijn verantwoord. De producten van Oolaboo zijn gemiddeld 98% op natuurlijke basis en daarom zeer geschikt voor de meest gevoelige huid. De mooie ingrediënten en geuren in deze producten zorgen voor ontzettend mooie resultaten en maakt de behandeling een ware belevenis.

We kunnen niet wachten om met deze mooie producten aan de slag te gaan! Bekijk de behandelingen.

Deel deze pagina: