Welkom bij de schoonheidsspecialiste Den Haag

Welkom op de website van Beauty Beauty By Lauren, schoonheidsspecialiste Den Haag. Ik ben schoonheidsspecialiste in Den Haag en mijn schoonheidssalon ligt aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 17 te Den Haag (Bezuidenhout). Als schoonheidsspecialiste houd ik mij bezig met huidverbeteringwimperextensions en bindweefsel massages. Als schoonheidsspecialiste versta ik mijn vak. Ik werk rustig en geconsentreerd. Door mijn werkmethode kunt u rustig ontspannen en heerlijk genieten van de schoonheidsbehandeling.

Gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste Den Haag

Bij schoonheidsspecialiste By Lauren te Den Haag heeft u geruime keuzen uit schoonheidsbehandelingen. Bent u nieuw bij onze schoonheidssalon? Dan hebben speciaal voor u een 'My First Treatment' behandeling.

Aan de hand van een huidanalyse achterhaalt onze schoonheidsspecialiste uw huidtype. Iedere huid is anders en vereist een andere aanpak. Door gevarieerde huidtypen is het van belang om een gerichte gezichtsbehandeling toe te passen voor optimaal resultaat. Als schoonheidsspecialiste geef ik u graag advies over de juiste gezichtsbehandeling voor uw huid. In mijn schoonheidssalon te Den Haag zijn onder andere de volgende gezichtsbehandelingen beschikbaar:

Meer informatie over gezichtsbehandelingen

Massages bij de schoonheidsspecialiste Den Haag

By Lauren te Den Haag biedt naast haar uitgebreide aanbod schoonheidsbehanlingen ook behandelingen aan voor massages. Een heerlijke olie massage, of een thaise massage geeft u weer volop energie.

Afspraak maken schoonheidsspecialiste Den Haag 

Wilt u een afspraak maken met onze schoonheidsspecialiste te Den Haag? Selecteer dan eenvoudig een gewenste behandeling.

Deel deze pagina: