Welkom bij de schoonheidssalon Den Haag

Welkom op de website van By Lauren Beautysalon, de schoonheidssalon Den Haag. Ik ben schoonheidsspecialiste in Den Haag en mijn schoonheidssalon ligt aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 17 te Den Haag. In mijn schoonheidssalon houd ik mij voornamelijk bezig met schoonheidsbehandelingen. Naast schoonheidsbehandelingen kunt u ook terecht voor bruidsmake-up, ontharen en wimperextensions. Als schoonheidsspecialiste versta ik mijn vak. In mijn schoonheidssalon werk ik rustig en geconsentreerd. Door mijn werkmethode kunt u rustig ontspannen en heerlijk genieten van de schoonheidsbehandeling.

Gezichtsbehandeling bij de schoonheidssalon Den Haag

Bij schoonheidssalon By Lauren te Den Haag heeft u geruime keuzen uit schoonheidsbehandelingen. Onze schoonheidsspecialiste werkt met de merken Neoderma en Oolaboo. Iedere huid is anders en vereist een andere aanpak. Door gevarieerde huidtypen is het van belang om een gerichte gezichtsbehandeling toe te passen voor optimaal resultaat. In mijn schoonheidssalon geef ik u graag advies over de juiste gezichtsbehandeling voor uw huid. In mijn schoonheidssalon te Den Haag zijn o.a. de volgende schoonheidsbehandelingen beschikbaar:

Meer informatie over gezichtsbehandelingen

Ontharen bij de schoonheidssalon Den Haag

Schoonheidssalon By Lauren te Den Haag biedt naast haar uitgebreide aanbod schoonheidsbehanlingen ook behandelingen voor ontharen. In mijn schoonheidssalon wordt geen definitief haar verwijderd. Haar wordt verwijderd door middel van harsen. Bekijk alle behandelingen voor ontharen

Afspraak maken schoonheidssalon Den Haag 

Wilt u een afspraak maken met onze schoonheidssalon te Den Haag? Selecteer dan eenvoudig uw gewenste behandeling(en).

Deel deze pagina: